Mijn klanten

Ben jij een ondernemer die liever zijn passie uitoefent dan zich bezighoudt met administratie en belastingzaken?

De klanten waarmee ik samenwerk zijn ondernemers die met veel liefde, passie en plezier hun kennis en expertise delen met de wereld. Het zijn zelfstandigen in Haarlem en omgeving die net starten of al een paar jaar een goedlopende eenmanszaak of VOF hebben met soms al een klein team.

Ze zijn specialist op hun vakgebied en vinden het belangrijk om uit te dragen waar ze voor staan. Ze zijn enthousiast over hun werk en vertellen er graag over.

Wat ze minder leuk vinden is de administratie doen die bij een eigen zaak komt kijken. Ze weten dat het noodzakelijk is, maar begrijpen het niet altijd en komen vrijwel altijd tijd tekort omdat ze druk zijn met andere zaken in hun bedrijf.

Herken jij jezelf in een van onderstaande situaties?
Je bent pas begonnen met je eigen bedrijf en vindt het ontzettend inspirerend om nu eindelijk je passie te kunnen volgen. Je hebt je ingeschreven bij de KvK, een BTW nummer aangevraagd bij de belastingdienst en bent aan de slag gegaan. Maar… je weet ook dat het niet meer genoeg is om al je bonnetjes ongezien in een doos te gooien…

Je hebt een hekel aan administratie en belastingzaken.
Je bent zo druk met je dienst verfijnen, opdrachten uitvoeren en op netwerkevents zoveel mogelijk mensen enthousiast vertellen waar je mee bezig bent dat je het ordenen van je administratie het liefst naar de achtergrond schuift. Aan de andere kant besef je dat administratie een noodzakelijk kwaad is dat nu eenmaal bij ondernemen hoort, zoals het doen van de btw-aangifte bijvoorbeeld. Het lijkt je heerlijk als je je er niet zo veel mee bezig hoeft te houden.

Je bent al een tijdje bezig en je administratie wordt netjes verzorgd.
Je mist alleen inzicht, het zegt je niet zoveel al die cijfertjes. Het lijkt je prettig om van iemand die je vertrouwt precies te weten wat de uitkomst is van je inspanningen. Zodat je daar je acties en beslissingen op kunt afstemmen.

Je wilt kosten besparen.
Hoe breng je in deze tijd je vaste bedrijfskosten naar beneden? Administratie moet nu eenmaal gedaan worden maar kan het ook anders? Wat zijn zaken die bij een accountant horen en welke zaken kunnen ergens anders ondergebracht worden tegen dezelfde kwaliteit?

Mijn klanten zijn pro-actief, staan open voor verbetering en voelen zich opgelucht als ze van hun administratie “verlost” zijn. Ze willen graag inzicht in hun eigen administratie, niet om het allemaal zelf te doen maar om de goede beslissingen te kunnen nemen om hun bedrijf te laten groeien.

Testimonial
Ik ervaar het werken met Sanne als zeer plezierig. Ik heb nog niet zolang mijn eigen bedrijf en zat bij een groot administratiekantoor. En hoewel ze zeer goed bekend staan voelde ik me er gewoon niet thuis. Het was te groot, te onpersoonlijk. Ik had voor mijn gevoel iedere keer een andere contactpersoon die niet helemaal op de hoogte was van mijn situatie. Merkte ook dat ik meer uitleg wilde. Sanne regelt het gewoon voor mij, weet waar het over gaat, geeft me rust én de toelichting op mijn administratie die eerst ontbrak.
Laurien
www.buitenpaden.nl

Herken jij jezelf en wil je graag ontlast worden van administratieve zorgen?

> lees verder over mijn werkwijze